top of page
Om SpryHouse

En svensk innovation som stödjer den transformativa och lärande organisationen!

En transformativ och lärande organisation använder hela sin potential

Vårt mål med SpryHouse är att hjälpa organisationer, där människan är i centrum, att bygga förmåga att vara relevanta, idag och i framtiden, och att använda hela sin potential på ett meningsfullt, värdeskapande och hållbart sätt. 

- Helena Eketrapp, VD och grundare SpryHouse

Vår historia

Under de senaste åren har vi varit nyfikna på och spenderat mycket tid att identifiera de egenskaper som är gemensamma för organisationer som har lyckats skapa långsiktigt bestående värde och en sund hållbar tillväxt. Vi ser att den gemensamma faktorn hos dessa organisationer är att de motsvarar det vi kallar en transformativ och lärande organisation.

 

Vårt mål med SpryHouse är att bidra till att fler organisationer kan utvecklas till transformativa och lärande organisationer och ständigt vårda och förbättra dessa egenskaper. Vi ser som vårt syfte att avmystifiera vad det innebär att vara en transformativ och lärande organisation, vad hållbar och värdeskapande tillväxtförmåga handlar om, och att hjälpa organisationer att utveckla och stärka dessa egenskaper.​​

Vi tror att de flesta organisationer kan så mycket mer!

Mycket uppmärksamhet har ägnats åt att mäta organisatoriska prestationer, men väldigt lite uppmärksamhet har ägnats åt organisatorisk potential. När det gäller organisationens i stort, när vi tänker på våra team, medarbetare, och till och med oss ​​själva, är vi inte bara intresserade av hur vi för närvarande presterar - om vi uppfyller våra mål - utan också om vi har potential att växa och skapa ännu mer värde.

Tänk om du visste att din organisation bara nådde 40% av sin fulla potential?
Skulle det inte förändra hur du tänkte på strategi?

På SpryHouse tror vi på människor och vi tror på organisationer. Vi vill hjälpa alla att nå sin fulla potential, och vi behöver göra detta tillsammans. Ingen individ kan nå sin fulla potential utan stöd från sin organisation och ingen organisation kan nå sin fulla potential utan stöd från människorna i och utanför den.

Kontakta oss

Brännkyrkagatan 56, 118 22 STOCKHOLM, SWEDEN

hello@spryhouse.com |  Tel: +46 708582459

  • LinkedIn
  • Youtube
  • Facebook

Tack för att du konktar oss. Vi återkommer till dig inom kort.

bottom of page