top of page
Tjänster

Behöver du hjälp att gå från tanke till handling?

Vi vet hur du kan skapa en organisation som kan verka i ständig förändring och samtidigt utvecklas hållbart, värdeskapande och använda hela sin potential.

Runner med 9 circles.png

Så här kan vi hjälpa dig 

Spry Inspirationsseminarie för dig som vill få energi att bli den bästa organisationen.

Spry Inspiration seminarie är ett 1-3 timmars interaktivt seminarie som skapar insikter om vad som skapar den "bästa" verksamheten.

Vill ni bygga en robust organisation som har förmåga ett leverera i ständig förändring? Vill ni förbättra medarbetar- och kundupplevelsen och därmed lönsamheten? Har ni höga ambitioner och vill bli den bästa organisationen?

Har ni stagnerat och har svårt att komma vidare?

Oavsett var ni befinner er så kommer detta interaktiva inspirerande seminarium öppna upp för nya perspektiv att se på er verksamhet. Ni kommer få insikter i vad som hindrar er att få loss potential och få inspiration hur ni kan jobba framåt för att ännu bättre kunna verka i ständig förändring och samtidigt utvecklas hållbart och värdeskapande.

Spry Engines Master Class för dig som vill förstå vad som skapar den bästa verksamheten

Spry Engines Master Class är en djupdykning i de nio motorer och dess principer som skapar de bästa verksamheterna. Motorerna är baserade på tvärvetenskaplig forskning och många års erfarenhet och bygger på Spry Framework™. 

För varje motor skapas en djup förståelse varför den är central för verksamheter som är riktigt bra, både ur ett medarbetar, kund och lönsamhetsperspektiv. Under klassen fås insikter om hur det ser ut i de flesta organisationer idag, vad det är som hindrar organisationer att jobba enligt motorns principer och en väg framåt får att bättre leva efter motorns principer med siktet att bli den bästa organisationen.

Spry Engines Master Class genomförs både som heldagsträning eller vid nio 1-timmes tillfällen.

Spry Envision Workshop för dig som vill komma långt på en dag

SPRY Envision Workshop är en inspirerande och samtidigt utmanande heldagsträning.  Ni kommer få lära er hur ni skapar ett fundament för att bli en transformativ organisation som kan verka i ständig förändring och samtidigt utvecklas hållbart, värdeskapande och använda hela er potential. 

Ni får insikter, verktyg, mallar och kunskap med er till ert forsatta arbetet att utveckla er organisation. Ni får även lära er SPRY Platform som kommer fungera som ert digitala stöd i det fortsatta arbetet.

Under workshopen guidar vi er steg för steg genom Spry Framework™ som utgör grunden för den lärande och transformativa organisationen.

Vi kommer träna er i att:

 • Formulera verksamhetens Transformativa syfte

 • Definiera verksamhetens stora värdeskapande mål

 • Identifiera verksamhetens medvetna förflyttningar

 • Forskning och bakgrund till motorerna och varför de är centrala

 • Bedöma motorernas betydelse i relation till era förflyttningar

 • Bedöma er organisations mognadsnivå för respektive motor

 • Prioritera vilka motorer som ger störst kraft att börja utveckla

Vårt mål med workshopen är att att ni ska få förutsättningarna att kunna jobba vidare självständigt med att utveckla den bästa tänkbara verksamheten.

Workshopen fungerar för alla typer av organisationer och verksamheter oavsett bransch eller storlek.

Spry Insight Program för dig som vill ha mer hjälp på vägen

Spry Insight är ett 1-3 månaders långt program som hjälper er organisation att skapa ett fundament för att bli en transformativ organisation som kan verka i ständig förändring och samtidigt utvecklas hållbart, värdeskapande och använda hela er potential. 

Under programmet kommer vi guida er steg för steg genom Spry Framework™ som utgör grunden för den lärande och transformativa organisationen.

Vi kommer hjälpa er att:

 • Hitta verksamhetens Transformativa syfte

 • Definiera verksamhetens stora värdeskapande mål

 • Identifiera verksamhetens medvetna förflyttningar

 • Forskning och bakgrund till motorerna och varför de är centrala

 • Bedöma motorernas betydelse i relation till era förflyttningar

 • Bedöma er organisations mognadsnivå för respektive motor

 • Får stöd att prioritera vilka motorer som ger störst kraft att börja utveckla.

Ni får insikter, verktyg, mallar och kunskap med er under arbetet. Ni får även tillgång till SPRY Platform som blir ert digitala stöd i det fortsatta arbetet.

Vårt mål med programmet är att ni efter avslutat program ska ha förutsättningar och förmåga att kunna jobba vidare självständigt med att skapa den bästa tänkbara verksamheten

Programmet fungerar för alla typer av organisationer och verksamheter oavsett bransch eller storlek.

Spry All Inclusive för dig som vill ha stöd hela vägen

Spry All Inclusive är 1-2 års långt åtagande där en Spry expert leder och guidar er verksamhet genom resan till att bli den bästa organisationen. Vi hjälper er att bygga ett fundament för att kunna verka i ständig förändring och samtidigt utvecklas hållbart och värdeskapande. 

Vi leder och och guidar er igenom Spry Framework och vi säkrar att ni skapar avgörande förutsättningar och förmågor. Dessutom, vi bidrar med massor med inspiration, energi  och glädje på vägen. 

Vi tror att de flesta organisationer kan så mycket mer!

Mycket uppmärksamhet har ägnats åt att mäta organisatoriska prestationer, men väldigt lite uppmärksamhet har ägnats åt organisatorisk potential. När det gäller organisationens i stort, när vi tänker på våra team, medarbetare, och till och med oss ​​själva, är vi inte bara intresserade av hur vi för närvarande presterar - om vi uppfyller våra mål - utan också om vi har potential att växa och skapa ännu mer värde.

Tänk om du visste att din organisation bara nådde 40% av sin fulla potential?
Skulle det inte förändra hur du tänkte på strategi?

På SpryHouse tror vi på människor och vi tror på organisationer. Vi vill hjälpa alla att nå sin fulla potential, och vi behöver göra detta tillsammans. Ingen individ kan nå sin fulla potential utan stöd från sin organisation och ingen organisation kan nå sin fulla potential utan stöd från människorna i och utanför den.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

hello@spryhouse.com |  Tel: +46 708582459

Tack för att du konktar oss. Vi återkommer till dig inom kort.

bottom of page